Lifestyle kinder fotoshoot/ Alkmaar fotografie

Zo leuk vind ik het om foto’s van mijn eigen kinderen te maken. Een lifestyle fotoshoot van mijn jongste met onze lieve Bella was een pret 😉 Wie zou het niet willen op het bed van mama en papa springen en lekker knuffelen met een hond 😉

Alkmaar fotografieAlkmaar fotografie-12Alkmaar fotografie-9Alkmaar fotografie-2Alkmaar fotografie-16Alkmaar fotografie-6Alkmaar fotografie-15Alkmaar fotografie-17Alkmaar fotografie-5Alkmaar fotografie-13Alkmaar fotografie-10Alkmaar fotografie-11Alkmaar fotografie-3Alkmaar fotografie-8Alkmaar fotografie-4Alkmaar fotografie-14

 

Wil je een voorbeeld van andere lifestyle kinder fotoshoot van mij zien? Kijk snel hier.

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Magdalena G.2019-07-18 - 13:30

    Cudne zdjęcia, pełne naturalnej prostoty i piękna. Śliczne kolorki!ReplyCancel

    • Kasia2019-07-18 - 22:05

      Dziekuje Magda! Tak mialo byc… PROSTO.ReplyCancel