Een prachtige bruiloft van Josine en Timo op de Boereplaats

Hi!

Welkom op mijn website! Wat leuk dat je er bent. Zoek je een fotograaf voor een trouwreportage in regio Alkmaar? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik moet het eerlijk toegeven, dat ik niet echt onwijs veel trouwerijen fotografeer, maar als ik het mag doen, dan geniet ik er volop van. Het is echt heel bijzonder om zo’n dag te mogen fotograferen en die mooie momenten vast te leggen. Elke keer zo veel emoties, liefde, tranen en knuffels…

De trouwdag van Josine en Timo… Wat was het toch een mooie bruiloft…

Ik zou hier een heel verhaal over de bruiloft van Josine en Timo kunnen schrijven, maar ja… Ik denk dat mijn woorden zouden het niet goed beschrijven, hoe die dag mooi was.

Lieve mensen, prachtige momenten, zo veel liefde. Ik ben blij dat ik deze trouwreportage mocht maken.

Josine en Timo bedankt voor jullie vertrouwen.

Trouwreportage Alkmaar-3Trouwreportage Alkmaar-6Trouwreportage Alkmaar-9Trouwreportage Alkmaar-7Trouwreportage Alkmaar-11Trouwreportage Alkmaar-12Trouwreportage Alkmaar-14Trouwreportage Alkmaar-15Trouwreportage Alkmaar-16Trouwreportage Alkmaar-17Trouwreportage Alkmaar-18Trouwreportage Alkmaar-20Trouwreportage Alkmaar-23Trouwreportage Alkmaar-24

Zoek je een fotograaf voor een trouwreportage in regio Alkmaar? Stuur mij dan een BERICHT.

Voor  meer inspiratie bezoek mijn PINTEREST account.

Tot ziens!

    no comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *