Josine en Timo/ Trouwreportage Heerhugowaard

Wat was het een mooie bruiloft… Ik zou hier een heel verhaal over de bruiloft van Josine en Timo kunnen schrijven, maar ja… Ik denk dat de woorden zouden het niet goed uiten hoe die dag mooi was. Lieve mensen, prachtige momenten, zo veel liefde. Ik ben blij dat ik deze trouwreportage mocht maken. Josine en Timo bedankt voor jullie vertrouwen.

Trouwreportage AlkmaarTrouwreportage Alkmaar-2Trouwreportage Alkmaar-3Trouwreportage Alkmaar-4Trouwreportage Alkmaar-5Trouwreportage Alkmaar-6Trouwreportage Alkmaar-8Trouwreportage Alkmaar-7Trouwreportage Alkmaar-9Trouwreportage Alkmaar-11Trouwreportage Alkmaar-10Trouwreportage Alkmaar-12Trouwreportage Alkmaar-13Trouwfotograaf AlkmaarTrouwfotograaf Alkmaar-2Trouwfotograaf Alkmaar-3Trouwfotograaf Alkmaar-4Trouwfotograaf Alkmaar-5Trouwfotograaf Alkmaar-7Trouwfotograaf Alkmaar-6Trouwfotograaf Alkmaar-8Trouwfotograaf Alkmaar-9Trouwfotograaf Alkmaar-10Trouwfotograaf Alkmaar-11

    1 comment
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *