Broers

Hi! Ik ben Kasia, een fotografe uit Alkmaar, maar mocht je een fotograaf voor een fotoshoot in Hoorn zoeken, mag je mij ook een BERICHT sturen. Dit kleine afstand tussen Alkmaar en Hoorn is geen probleem!  Als fotograaf ben ik gewend dat ik af en toe iets verder dan Alkmaar voor een fotoshoot moet rijden 😉 .

Deze drie broers mocht ik in Zuidschermer fotograferen. Een klein dorpje, vlakbij Alkmaar. Hier hebben mijn kinderen op de bassischool gezeten. Hier werk ik twee dagen als een juf op de super leuke agrarische kinderopvang, TI TA KINDEROPVANG .Hier heeft mijn man ooit gewerkt. Zo te zien heb ik best veel met Zuidschermer, maar deze blog gaat het toch niet daar over 😉 .

De moeder van deze drie jongens heeft een fotoshoot bij mij geboekt, nadat ik een van de jongens voor mijn sproeten project IK HOUD VAN SPROETEN heb gefotografeerd. Ze wilde heel graag van alle drie een mooie foto hebben en van hun samen. Je zou denken drie jongens, twee pubers, het zou niet meevallen om foto’s van hen te maken, maar het was heel leuk! De jongens werkten super goed mee en tussendoor hadden ze best veel lol samen.

En hoe leuk is het om te horen, dat de foto’s niet alleen op de computer digitaal bewaard worden, maar ook afgedrukt aan de muur in de woonkamer hangen!

fotoshoot hoorn-9fotoshoot hoorn-13fotoshoot hoorn-5fotoshoot hoorn-8fotoshoot hoorn-14fotoshoot hoorn-7fotoshoot hoorn-2fotoshoot hoorn-6fotoshoot hoorn-12

Spreken jou mijn foto’s aan en ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot in Hoorn? Stuur mij dan BERICHT.

    no comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *