Broers

Een lifestyle fotoshoot doe ik het liefst, maar een portret fotoshoot dat doe ik ook heel graag 🙂 Het is altijd leuk om een paar mooie foto’s van je kinderen te hebben. En ja, opa en oma worden altijd heel blij ermee. Dus als je nog twijfelt over zo’n fotoshoot, ik zeg, gewoon doen 😉 Kijk hoe mooi zijn de foto’s van die drie broers geworden. Martijn, Erno en Gijs goed gedaan!

Fotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot HoornFotoshoot Hoorn

    no comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *