Senioren fotoshoot/ Alkmaar/ Noord-Scharwoude

Senioren fotoshoot… Hebben jullie ooit ervan gehoord? Zouden jullie dat willen meemaken? Zouden jullie zo’n mooie herinnering van jullie moeder/ vader/ opa/ oma willen hebben, stuur maar mij een e-mail en dan maken wij een afspraak.

De bedoeling van een senioren fotoshoot is dat ik langs kom en een dagdeel van ze vast legt. Met Jan en Dzidzia heb ik in de ochtend afgesproken. Wij hebben samen kopje thee en koffie gedronken en rond gekeken in hun prachtige tuin. Wat ik onwijs gaaf vond dat ik mocht kijken hoe Jan aan het schilderen was. Zo leuk! Het is zijn grote liefde.

Dus als je twijfelt, kijk hoe mooi zijn hun foto’s geworden…

 

Senioren fotoshoot- AlkmaarSenioren fotografie- Alkmaar-HeerhugowaardSenioren fotoshoot- Alkmaar-Heerhugowaard-3Senioren fotografie- Alkmaar-Heerhugowaard-5Senioren fotoshoot- Alkmaar-2Senioren fotografie- Alkmaar-Heerhugowaard-2Senioren fotoshoot- Alkmaar-5Senioren fotografie- Alkmaar-Heerhugowaard-7Senioren fotografie- Alkmaar-Heerhugowaard-3Senioren fotografie- Alkmaar-Heerhugowaard-4Senioren fotoshoot- Alkmaar-Heerhugowaard-8Senioren fotoshoot- Alkmaar-Heerhugowaard-6Senioren fotografie- Alkmaar-Heerhugowaard-6Senioren fotoshoot- Alkmaar-Heerhugowaard-11Senioren fotoshoot- Alkmaar-HeerhugowaardSenioren fotoshoot- Alkmaar-Heerhugowaard-5Senioren fotografie- Alkmaar-Heerhugowaard-8Senioren fotoshoot- Alkmaar-Heerhugowaard-7Senioren fotoshoot- Alkmaar-4Senioren fotoshoot- Alkmaar-3Senioren fotoshoot- Alkmaar-Heerhugowaard-4Senioren fotoshoot- Alkmaar-Heerhugowaard-10

  2 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Magdalena G.2019-03-22 - 14:10

   Wspaniały pomysł. Piękna pamiątka. Wydobyłaś – to co najważniejsze. ReplyCancel