Voorjaarswandeling/ Huisdieren fotoshoot/ Alkmaar

Wat was het toch een heerlijk weer eind februari. Dit maak je niet zo vaak mee dat je in februari met een dun jasje naar buiten kan. Bella heeft ook genoten van het zonnetje en werkte prima tijdens een huisdieren fotoshoot. Onze lieve Bella!

 

Huisdieren fotoshoot- AlkmaarHuisdieren fotoshoot- Alkmaar-10Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-11Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-2Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-15Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-3Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-4Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-6Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-9Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-7Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-12Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-5Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-16Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-8Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-14Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-13Huisdieren fotoshoot- Alkmaar-17

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *