Sem/ Newborn fotoshoot/ Alkmaar / Broek op Langedijk

Een lifestyle newborn fotoshoot is iets wat ik onwijs leuk vind. Waarom? Ik kom in het huis, waar net een baby geboren is. Het hangt daar altijd zo’n fijn sfeertje en het is zo rustig. Ik geniet er elke keer van. Ook een fotoshoot met Sem, Romée, Joëlle en Michael was ook zo’n fijn ervaring!

Newborn fotoshoot- Heerhugowaard-2Newborn fotoshoot- AlkmaarNewborn fotoshoot- Heerhugowaard- Alkmaar-4Newborn fotoshoot- Heerhugowaard- AlkmaarNewborn fotoshoot- Alkmaar-2Newborn fotoshoot- Alkmaar-4Newborn fotoshoot- Alkmaar-6Newborn fotoshoot- Alkmaar-7Newborn fotoshoot- Alkmaar-5Newborn fotoshoot- Alkmaar-3Newborn fotoshoot- Heerhugowaard- Alkmaar-2Newborn fotoshoot- Heerhugowaard- Alkmaar-5Newborn fotoshoot- Heerhugowaard- Alkmaar-7Newborn fotoshoot- Heerhugowaard- Alkmaar-8Newborn fotoshoot- Heerhugowaard- Alkmaar-3Newborn fotoshoot- HeerhugowaardNewborn fotoshoot- Heerhugowaard-3

    1 comment
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *