Emma/ Kinderfotoshoot/ Eerste communie/ Alkmaar

Dat was mijn tweede fotoshoot met Emma. Deze keer was heel bijzonder voor haar. Het was haar Eerste Communie; zeker een mooi moment om foto’s te maken. En, ja ze zijn super mooi geworden!

Kinderfotoshoot- Alkmaar- Heerhugowaard-8Kinderfotoshoot- Alkmaar-3Kinderfotoshoot- Alkmaar- Heerhugowaard-2Kinderfotoshoot- Alkmaar- Heerhugowaard-4Kinderfotoshoot- Alkmaar-4Kinderfotoshoot- Alkmaar- HeerhugowaardKinderfotoshoot- AlkmaarKinderfotoshoot- Alkmaar- Heerhugowaard-5Kinderfotoshoot- Alkmaar- Heerhugowaard-9Kinderfotoshoot- Alkmaar-2Kinderfotoshoot- Alkmaar- Heerhugowaard-3Kinderfotoshoot- Alkmaar- Heerhugowaard-6Kinderfotoshoot- Alkmaar-5Kinderfotoshoot- Alkmaar- Heerhugowaard-7Kinderfotoshoot- Alkmaar-6

    no comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *