Senioren fotoshoot/ Alkmaar/ Heerhugowaard

listek biale
Senioren fotoshoot- Alkmar- Heerhugowaard-2

Ik word zo blij van een senioren fotoshoot… Oude mensen fotograferen voelt heel bijzonder, speciaal… Al die rimpels, die het verhaal van hun leven vertellen. Het allerliefst doe ik zo’n fotoshoot bij hun thuis, in eigen omgeving, tijdens dagelijkse bezigheden.

Hoe bijzonder is het … je bent bijna 79 jaar oud en je kan nog steeds  lezen en haken zonder bril…

 

Senioren fotoshoot- Alkmar- Heerhugowaard-4Senioren fotoshoot- Alkmar- Heerhugowaard-5Senioren fotografie- Heerhugowaard-3Senioren fotografie- HeerhugowaardSenioren fotoshoot- Alkmar-4Senioren fotoshoot- Heerhugowaard-2Senioren fotografie- Alkmaar-2Senioren fotografie- Alkmaar-3Senioren fotografie- Heerhugowaard-4Senioren fotoshoot- Heerhugowaard-4Senioren fotoshoot- HeerhugowaardSenioren fotoshoot- Alkmar- Heerhugowaard-2Senioren fotoshoot- AlkmarSenioren fotografie- Heerhugowaard-2Senioren fotografie- AlkmaarSenioren fotoshoot- Alkmar-5Senioren fotoshoot- Alkmar-2Senioren fotoshoot- Alkmar- Heerhugowaard-3Senioren fotoshoot- Heerhugowaard-3Senioren fotoshoot- Alkmar- Heerhugowaard-6

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

8 reacties

  1. wspaniałe, mam ciarki p[o obejrzeniu tych zdjęć. Wspaniały portret i jakże inny od wszechobecnych wygładzonych potoshopowych twarzy. Żałuję, że nie zdążył;am zrobić więcej zdjęć swojej babci zanim odeszłą.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.