Ria en Ger/ Loveshoot/ Alkmaar

listek biale
Loveshoot Alkmaar-16

Loveshoot… Als je het hoort, denk je gelijk aan een jong stel… Waarom eigenlijk? Ja, een goede vraag. Weet jij het antwoord? Schrijf het hieronder, maar eerst kijk hoe mooi zijn de foto’s van Ria en Ger geworden. En ja, ze zijn zeker geen 20 of 30 meer, maar het maakt helemaal niet uit. Toch?

Loveshoot Alkmaar-11Loveshoot Alkmaar-17Loveshoot AlkmaarLoveshoot Alkmaar-2Loveshoot Alkmaar-13Loveshoot Alkmaar-15Loveshoot Alkmaar-4Loveshoot Alkmaar-6Loveshoot Alkmaar-14Loveshoot Alkmaar-3Loveshoot Alkmaar-19Loveshoot Alkmaar-8Loveshoot Alkmaar-9Loveshoot Alkmaar-10Loveshoot Alkmaar-5Loveshoot Alkmaar-7Loveshoot Alkmaar-18Loveshoot Alkmaar-16

 

Wil je mijn andere loveshoots zien? Kijk HIER.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

12 reacties

  1. Pure love and great emotions! ♡ You caught the best which is between these two. Good job, Kasia! Wanna have photos like these one day…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.