Familie fotoshoot op het strand/ Foto KM/ Alkmaar

Op het strand ben ik heel vaak te vinden… Graag neem ik daar mijn klanten met een fotoshoot. Waarom? Omdat het zo mooi daar is en zo veel mogelijkheden zijn. Vrijheid, wind in haar, zon… En kinderen vinden het altijd super leuk om daar te zijn.

Sylwia, Wojtek en Lukasz bedankt voor het vertrouwen en een super leuke ochtend!

Familie Fotoshoot -Foto KM- Heerhugowaard-7Familie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-9Familie Fotoshoot -Foto KM- AlkmaarFamilie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-4ZwangerschapsFotoshoot -Foto KM- AlkmaarFamilie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-5Familie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-8ZwangerschapsFotoshoot -Foto KM- Alkmaar-2Familie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-10Familie Fotoshoot -Foto KM- Heerhugowaard-5Familie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-6Familie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-11Familie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-2Familie Fotoshoot -Foto KM- Heerhugowaard-4Familie Fotoshoot -Foto KM- HeerhugowaardFamilie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-12Familie Fotoshoot -Foto KM- Heerhugowaard-6Familie Fotoshoot -Foto KM- Heerhugowaard-3Familie Fotoshoot -Foto KM- Heerhugowaard-2ZwangerschapsFotoshoot -Foto KM- HeerhugowaardFamilie Fotoshoot -Foto KM- Alkmaar-7ZwangerschapsFotoshoot -Foto KM- Alkmaar-3

    no comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *