Familie fotoshoot/ Alkmaar/ Noord-Holland

Hoe leuk is het om een fotoshoot te doen en gemaakte foto’s als een cadeau aan je ouders te geven! Ik heb met Sanne, haar vriend en haar broer en wandeling gemaakt door de oude stad van Alkmaar… En wat zijn hun foto’s mooi geworden. Zo lieve, vriendelijke en vrolijke mensen, dan heb je echt geen gevoel dat je aan het werken bent 🙂

Familie fotoshoot- Foto KM- Alkmaar-7Familie fotoshoot- Foto KM- Alkmaar-5Familie fotoshoot- Foto KM- Alkmaar-3Familie fotoshoot- Foto KM- Haarlem-2Familie fotoshoot- Foto KM- AlkmaarFamilie fotoshoot- Foto KM- Alkmaar-4Familie fotoshoot- Foto KM- Alkmaar-6Familie fotoshoot- Foto KM- Heerhugowaard-2Familie fotoshoot- Foto KM- Alkmaar-8Familie fotoshoot- Foto KM- BergenFamilie fotoshoot- Foto KM- HaarlemFamilie fotoshoot- Foto KM- Alkmaar-2Familie fotoshoot- Foto KM- HeerhugowaardFamilie fotoshoot- Foto KM- HeilooFamilie fotoshoot- Foto KM- Heiloo-2

    1 comment
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *