Viki/ Lifestyle kinder fotoshoot/ Alkmaar

Lifestyle fotoshoot… Wat houdt het in??? Tijdens deze fotoshoot  houd ik mij op sfstand. Ik ben aan het observeren en leg alles vast wat er gebeurt… Pure en ongedwongen momenten… Soms vraag ik wel een beetje aandacht, maar dat doe ik zo min mogelijk.

Het was een mooie zaterdagochtend en ik mocht weer van Viki een fotoshoot maken. Deze keer was alweer bijzonder, omdat net zoals elke jaar rond haar verjaardag, spreken wij af. Dit jaar hebben wij besloten om een lifestyle fotoshoot op haar kamer te doen… Een super leuk idee! Viki speelt daar heel graag en ze verveelt zich daar nooit… Ze kan heerlijk met haar manege spelen, een boekje lezen, tekenen, enz. Hoe mooi is het om al die prachtige momenten vast te leggen! Kijk maar…

 

Lieve schat, nog een keer van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  4 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Karina2018-02-23 - 10:33

   Amazing girl and pictures, love it ! 🙂 ReplyCancel

  • Marta2018-02-23 - 13:48

   Beautyful lifestyle photoshoot!ReplyCancel

  • Martine2018-02-25 - 00:47

   I’ve always said that one-day-of-life-session is the best souvenir for a lifetime!ReplyCancel

  • A+P2018-02-26 - 18:35

   what a beautiful girl, such an amazing eyes ReplyCancel