Mama en Papa/ Senioren fotografie/ Noord- Holland/ Alkmaar

listek biale
Senioren fotoshoot- Noord-Holland-Alkmaar-10

Wij maken heel veel foto’s van onze lieve kinderen, van onze gezinnen, van ons zelf… Maar wij vergeten heel vaak onze lieve ouders, opa’s en oma’s… Senioren fotografie is niet echt populair, maar eigenlijk waarom??? Oude mensen zijn zo mooi, al die rimpels, die ons zo veel te vertellen hebben… En het belagrijkste… Over een tijdje, of wij het wel of niet willen, ze zijn er niet meer tussen ons… Dan heb je nog altijd die kostabare foto’s, die je terug brengen naar al die mooie momenten met je ouders of je grootouders.

Voor mij zelf heb ik besloten om meer foto’s van mijn ouders te maken. Alvast begonnen met een paar portretten…

En jij?

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.