Mama en Papa/ Senioren fotografie/ Noord- Holland/ Alkmaar

Wij maken heel veel foto’s van onze lieve kinderen, van onze gezinnen, van ons zelf… Maar wij vergeten heel vaak onze lieve ouders, opa’s en oma’s… Senioren fotografie is niet echt populair, maar eigenlijk waarom??? Oude mensen zijn zo mooi, al die rimpels, die ons zo veel te vertellen hebben… En het belagrijkste… Over een tijdje, of wij het wel of niet willen, ze zijn er niet meer tussen ons… Dan heb je nog altijd die kostabare foto’s, die je terug brengen naar al die mooie momenten met je ouders of je grootouders.

Voor mij zelf heb ik besloten om meer foto’s van mijn ouders te maken. Alvast begonnen met een paar portretten…

En jij?

 

    no comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *