José en Richard/ Trouwreportage/ Noord- Holland/ Alkmaar

En ja, het was eindelijk zo ver… 12.05.2017, de trouwdag van José en Richard, de dag dat ik alweer een trouwreportage mocht maken… Wij hoopten allemaal dat het wel  de hele dag droog zou blijven, maar helaas niet. De hele ochtend het regende, regende, regende en regende… Wij moesten onze plannen voor een locatie voor een fotoshoot aanpassen, maar het was geen probleem omdat wij natuurlijk een plan B hadden 😉 En je kan zeker prachtige foto’s in een oude schuur maken!  s’ Middags is het een wonder gebeurd. Na de hele ochtend en een deel van de middag regen, donker en koud, brak de zon door. Prachtig! Nu kon José en Richard helemaal zorgenloos gaan trouwen en alle paraplu’s mochten thuisblijven 😉  Wat was een mooie trouwceremonie, vol emoties, trannen, grappige momenten. Ontroerend… Zulke trouwceremonies zou je zeker vakker willen meemaken!

Lieve José en Richard ik wens jullie nog veel jaren samen en heel veel geluk!

    8 comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *