Trouwreportage van een mooie dag van José en Richard

listek biale
trouwreportage alkmaar-17

José en Richard waren op zoek naar een bruidsfotograaf in de regio Alkmaar voor hun trouwdag en via een vriendin kwamen ze bij mij terecht. Hoe leuk is het als de oude klanten mijn aanraden!

Na een kennismakingsgesprek lieten ze het mij weten dat ik hun bruidsfotograaf mag zijn. Heel tof!

Wij hebben alle details samen doorgenomen en wat afspraken gemaakt. Het werk altijd zo fijn als het bruidspaar de grote lijnen op het papier zet en weet ongeveer hoe ze de dag willen invullen. Heel handig voor mij, omdat ik weet ongeveer wat er allemaal gaat gebeuren op die dag en wat kan ik ongeveer verwachten. Ik houd van verrassingen, maar als ik aan het werk ben, wil ik heel graag zo goed mogelijk voorbereid zijn. Natuurlijk loopt het vaak iets anders, dan het gepland was en het is juist leuk, maar in het algemeen die grote lijnen kloppen wel.

En ja, het was eindelijk zo ver… 12.05.2017, de trouwdag van José en Richard, de dag dat ik alweer een trouwreportage mocht maken…

Wij hoopten allemaal dat het wel de hele dag droog zou blijven, maar helaas niet. De hele ochtend regende, regende, regende en regende het… Wij moesten onze plannen voor een locatie voor een fotoshoot aanpassen, maar het was geen probleem, omdat wij natuurlijk een plan B hadden ;). Plan B was om foto’s in de schuur op de boerderij van de broer van José te maken. En je kan zeker prachtige foto’s in de schuur maken!

s’ Middags is het een wonder gebeurd, omdat na de hele ochtend en een deel van de middag regen, donker en koud, brak de zon door. Prachtig! Nu kon José en Richard helemaal zorgeloos gaan trouwen en alle paraplu’s mochten thuisblijven 😉

Wat was een mooie trouwceremonie, vol emoties, tranen, grappige momenten. Ontroerend… Zulke trouwceremonies zou je zeker vaker willen meemaken!

Lieve José en Richard ik wens jullie nog veel jaren samen en heel veel geluk!

bruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaar

 

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in de regio Alkmaar? Stuur mij dan BERICHT.

Wil je nog meer van mijn foto’s zien? Kijk op mijn INSTAGRAM.

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.