Moeder dochter fotoshoot/ Noord-Holland

Een kopje koffie met je moeder drinken, even gezellig kletsen en samen een stukje wandelen, doe je redelijk vaak…Toch?  Maar nooit maak je er foto’s van. Eigenlijk waarom niet? Op een van de ochtenden heb ik met Ria en haar moeder afgesproken om zulke gewone momenten vast te leggen…

Wil je nog een andere senioren fotoshoot van mij bekijken? Klik dan hier.

Moeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshootMoeder dochter fotoshoot

  4 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Magdalena G.2019-09-25 - 10:33

   I very like your session. You show natural moments, real smiles… it is beautiful!ReplyCancel

  • Olga2019-10-01 - 22:07

   Aż żałuje że nie mam takiej sesji z babcią. Piękna sprawa.ReplyCancel

   • Kasia2019-10-14 - 19:17

    Tak Olga, piekna sprawa 🙂ReplyCancel